Takskottning till Fastighetsägare & BRF

Vintertid är snöröjning på Stockholms’ tak vår huvudsyssla. Brinkens Plåtslageri har årligen en stor beredskap för att möta det hårda klimat som vi har i Norden. All vår personal har genomgått en utbildning och är därmed licensierade för uppgiften att skotta från tak.

Snöskottning på taket i Stockholm

Vi är utbildade inom Rope Access. Brinkens använder endast av moderna verktyg för att försäkra oss om att inte medföra några skador på taket.

Behöver du Akut hjälp med Takskottning?

Ring vår jour på  08-18 31 20 eller maila oss på info@brinkensplat.se

Fastighetsägarens ansvar

I dagens läge är fastighetsägaren ansvarig för eventuella olyckor i samband med nedfallande snö och is från fastigheten. Du som äger en fastighet i stor Stockholm kan göra som alla andra och teckna ett avtal med Brinkens plåtslageri idag! Finns ingen anledning att behöva oroa sig vid väderomslag. Det är framförallt större fastigheter vi arbetar med och som behöver vår hjälp. Vi har flera decenniums erfarenhet och samarbetar med ett flertal större fastighetsbolag och bostadsrättsföreningar.

Välkommen till Brinkens!

Brinkens Plåtslageri erbjuder 2st avtal till fastighetsägare vintertid:

Avropsavtal

Ni behåller ansvaret för er fastighet och avgör själva när det är dags för skottning. Ni ringer och vi kommer. Vi garanterat med detta avtal att vara på plats inom 24h.

Brf Hanvakten
Färgargårdstorget. Södermalm

Brf Korsriddaren
Hägerstensvägen. Aspudden

Brf Harpan 38
Linnégatan, Östermalm

Bevakningsavtal

Vi tar över ansvaret för fastigheten helt, även mot tredje part. Ni som fastighetsägare kan därmed slappna av, och ha en bekymmersfri takskottningssäsong. Med detta avtal tar vi över allt som har med takskottningen att göra, inklusive bevakningen av fastigheten.

Bevakning med ansvar gentemot tredje man

Brinkens bevakar din fastighet, bedömer vad som behöver skottas samt tar hela ansvaret gentemot tredje man oavsett om vi jobbar på din fastighet eller inte. Vanligtvis har entreprenören endast ansvar för eventuella olyckor när man arbetar på taket.

Ring oss idag 08-18 31 20

Kontakta oss idag

  Namn *

  Företag

  Telefon *

  Epost *

  Adress + Ort *

  Beskriv ert behov, förutsättningar & adress
  Läs vår integritetspolicy här

  Rabah
  Projektledare
  Telefon: 08-18 31 20
  Email: info@brinkensplat.se