Takläggare i Stockholm

Brinkens Plåtslageri erbjuder en god kompetens inom alla typer av ler och betongtegel. Ring oss på för mera information 08-18 31 20!

Besök gärna vår andra hemsida för mera information kring takläggning i Stockholm.

Tegelomläggning

Betongpannor är sedan 50 år tillbaka maskin tillverkade, alltid med fals och utformade antingen med en enkel eller dubbel kupa. Falsen gör att taktäckningen blir helt tät och den fukt samt vatten som letar sig in rinner ned på nästa betongpanna vilket gör att underlagspappen alltid håller sig torr.

Dagens betongpanna går att få i de flesta kulörer och håller en otroligt hög kvalitet. Passformen på betongpannor är mycket noggrann.

Lertegelpannor har använts i hundratals år, den första var enkupig. Det finns både en och tvåkupigt även med och utan fals.

Lertegel ger ett mer estetiskt passande utseende på äldre fastigheter och vid arbete med dessa krävs ibland att man använder sig av denna typ av tak för att bevara det kulturell.

Underlagspappen är otroligt viktig att den monteras rätt från början för att undvika läckage vid anslutningar, skarvar osv. Brinkens Plåtslageri använder oss av marknadens bästa underlagspapp med upp till 30 års garanti från tillverkaren.

Undvik läckage

Ett noggrant arbete med pappen minimerar risken för läckage. Ett litet läckage kan nämligen orsaka omfattande och kostsamma skador på din fastighet.

Ring 08-18 31 20 för att veta mera!

Kontakta oss idag

  Namn *

  Företag

  Telefon *

  Epost *

  Adress + Ort *

  Beskriv ert behov, förutsättningar & adress
  Läs vår integritetspolicy här

  Rabah
  Projektledare
  Telefon: 08-18 31 20
  Email: info@brinkensplat.se