OM BRINKENS

Trygga Taklösningar

Vårt mål på Brinkens Plåtslageri Aktiebolag är att erbjuda våra kunder “trygga taklösningar”.

Översyn av takåsarna sedan 1966

Vi har varit etablerade & erkända sedan året 1966 och med siktet på att bli en ledande takentreprenör över hela Skandinavien med bas i Stockholm.

Skräddarsydda egenkontroller

Brinkens följer alltid upp våra projekt med löpande skräddarsydda egenkontroller samt certifierade specialistkonsulter inom sina respektive områden.

Kvalitet och säkerhet

På Brinkens Plåtslageri är vi mycket stolta över dom människor som levererar våra byggtjänster, det är engagemanget och professionalismen som driver oss till nya nivåer av framgång och kvalitet i takbranschen. Vi kräver högsta kvalitet i utförande, material och säkerhet i enlighet med branschen.

Gröna lösningar

Brinkens Plåtslageri AB söker ständigt efter grönare lösningar för våra kommande projekt. Därför arbetar vi kontinuerligt för att bryta barriärer gällande miljöanpassning & dess system.

Licenserade Takläggare

Företaget är licenserade i Taksäkerhet genom Taksäkerhetskommittén och CW Lundberg. Vi har genomfört utbildningar inom Heta Arbeten, Resitrix och Rope Access. Brinkens Plåtslageri AB och har givetvis alla erforderliga trygghets- och ansvarsförsäkringar genom IF Försäkringar samt god ekonomi.

Auktoriserat Byggnadsplåtslageri

Bolaget är ett auktoriserat byggnadsplåtslageri av INCERT, ackrediterat av SWEDAC. Detta innebär både trygghet och tydligheten till våra kunder med dokumenterad projektstyrning och därmed kvalitetssäker leverans. Läs mer här.

Serviceavtal & Snöröjning vintertid

Vi arbetar även med snöröjning och snöskottning till tak och mer under vintertider. Under Nordens kalla säsong skottar vi era tak! Se vidare här för att få hjälp med snöröjning och snöskottning till fastighetsägare och BRF:er.